Venus Comfortglide Coconut

Löddrar, exfolierar, rakar

Venus Comfortglide Coconut är designad för att både löddra, raka och exfoliera huden. Den 5-bladiga rakhyveln har ett handtag i metall, fuktgivande remsor med en doft av kokos och en Lubrastrip berikad med vitamin E.

Venus Deluxe Smooth Sensitive

Premiumrakning för känslig hud

Venus Deluxe Smooth Sensitive är en 5-bladig rakhyvel designad för känslig hud. Hyveln har en Lubrastrip med en skyddande Skin Elixir-gel berikad med Aloe Vera för att motverka irritation vid rakning och kommer med ett metallhandtag i vackert roséguld.

Venus Deluxe Smooth Swirl

Flexibla rakblad som följer din kropp

Venus Deluxe Smooth Swirl är en 5-bladig premiumrakhyvel som anpassar sig efter kroppens kurvor med hjälp av flexiball-teknologi. Rakbladen är berikade med vårdande vitamin E för en extra smidig rakning.

Venus Comfortglide Strawberry

Perfekt glid med en doft av jordgubb

5-bladig rakhyvel med fuktgivande blad som motverkar torr hud, en lätt doft av somriga jordgubbar och ett snyggt, bekvämt handtag.

Venus Comfortglide Breeze

Nära och bekväm rakning

3 blad berikade med botaniska oljor, omgivna av mjuka och flexibla gel-kuddar som ger en sömlös och bekväm rakning. Kommer med ett ergonomiskt handtag i 30% återvunnet material.

Venus Extra Smooth Snap

Kvalitetsrakning on the go

Kompakt 5-bladig rakhyvel med återfuktande Aloe Vera-remsa. Perfekt till resan eller på språng!

Venus Smooth Sensitive

Prisvärd rakning för känslig hud

3 rakblad med SkinElixir-gel och Aloe Vera för en skonsam rakning som kommer med ett ergonomiskt handtag i 30% återvunnet material.